Algemene Voorwaarden

 

 

 * Een bestelling en/of workshop dient uiterlijk twee weken voor de aflevering geheel voldaan te zijn. Wanneer de betaling staat bijgeschreven op de bankrekening, is de bestelling/reservering pas definitief. Wanneer het een last-minute bestelling betreft, wordt u verzocht na de betaling een bewijs van betaling te sturen via de mail in de vorm van bv een printscreen. Eerder kan er niet gestart worden met het maken van de taart.

 

* Voor bruidstaarten geldt een aanbetaling van 50% voor het vast zetten van de datum.    

 

Bankgegevens: Taart en Dolci

                             Iban: NL49 RBRB 0900081163

 

* Een bestelling/workshop kunt u kosteloos annuleren tot 2 weken voor de leveringsdatum. Bij annulering tot een week voor aflevering/workshop ontvangt u 50% van het totaal bedrag terug. Bij annulering tussen een week en 4 dagen voor aflevering/workshop heeft u recht op 25% teruggaaf en bij annulering korter dan 4 dagen voor de aflevering/workshop vervalt het recht op teruggave.

 

* Ik maak geen taarten na naar aanleiding van voorbeelden of foto’s, wel kan ik deze gebruiken ter inspiratie.

 

* Bestellingen dienen opgehaald te worden aan de Melkweg 30 te Eindhoven. Ophaaltijd spreken we samen af. Ik zit met een strakke planning, dus graag de tijden respecteren. Mocht u iets verlaat zijn, laat mij dit even weten, dan kan ik daar rekening mee houden. Wanneer ik niets van u verneem, kan het zijn dat u voor een gesloten deur staat Het kan een paar minuten duren voor ik bij de deur ben, aangezien mijn werkruimte zich achter ons huis bevindt en ik met de taart naar de voordeur kom.

 

* Bezorgen valt onder de mogelijkheden. Binnen Eindhoven komt dat op € 7,50 en alles daarbuiten geldt € 0,35 per kilometer heen en terug. Dit moet wel ruim van tevoren worden aangegeven in verband met de planning.

 

* Wijzigingen van smaken en/of design kunnen tot uiterlijk 5 dagen voor aflevering worden doorgegeven.

 

* Bestel op tijd om teleurstellingen te voorkomen, ik werk alleen!

 

* Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW

 

* Wanneer u de taart zelf vervoert, is de garantie tot aan mijn voordeurdrempel. Tips voor het vervoer zijn bv de taart in de achterbak of op de grond bij de passagiersstoel te zetten.  

 

 

 

 

*Taarten Eindhoven, Verjaardagstaarten Eindhoven, Kindertaarten Eindhoven, Bruidstaarten Eindhoven, Cupcakes Eindhoven