Bruidstaarten Eindhoven Helmond Geldrop Nuenen en verder

Bruidstaart op maat, de enige manier naar mijn idee! Alles gaat in overleg, van design tot smaken bespreken we vooraf uitvoerig. Een proeverij bestaat tot de mogelijkheden waarin u samen een 5-tal smaak combinaties kunt proeven. De kosten hiervan zullen, wanneer u besluit de taart bij mij te bestellen, verrekend worden! Ik vind het een eer om op deze manier deel uit te kunnen maken van uw grote dag!

 

Naked Cake eindhoven, cupcakes eindhoven, bruidstaart eindhoven, rustieke taart en cupcakes, taart met vers fruit, cupcakes met vers fruit
Naked bruidstaart met bijpassende cupcakes

 

 

 

 

 

Wat een prachtige foto's heb ik toegestuurd gekregen van dit bruidspaar. Ze wilden graag een "Naked Cake" met bijpassende cupcakes. De topper hebben ze zelf geregeld. Alles staat op boomstammen, en hoe gaaf is die topper dan daarbij. Wat zagen ze er prachtig uit. 

 

 

 

 

 

bruidstaart eindhoven, cupcakes eindhoven, taart eindhoven, taarten eindhoven, persoonlijke taarten eindhoven
Bruidstaart en cupcakes

 

 

 

 

 

Een taartje om aan te snijden en 85 cupcakes voor de gasten was de vraag. Bezorgd en neergezet in 't Klooster te Uden. Wat een prachtige locatie en wat een eer om zo het bruidspaar te zien trouwen in de mooie tuin. 

Bruidstaarten Eindhoven Helmond. Bij Taart en Dolci in Eindhoven gaat alles om persoonlijke smaak. Zeker wanneer het gaat om je bruidstaart wil je alles tot in de puntjes hebben geregeld. Een proeverij is daarom vrijwel noodzakelijk. Bij Taart en Dolci in Eindhoven nemen we de tijd om tot een uiteindelijk ontwerp te komen. Maar ook de smaken worden uitvoerig besproken en geproeft. Besluiten jullie de taart bij Taart en Dolci te bestellen, zullen de kosten voor de bruidsproeverij gratis zijn. 

*Taarten Eindhoven, Verjaardagstaarten Eindhoven, Kindertaarten Eindhoven, Bruidstaarten Eindhoven, Cupcakes Eindhoven