Bruidstaarten Eindhoven Helmond Geldrop Nuenen en verder

Bruidstaart op maat, de enige manier naar mijn idee! Alles gaat in overleg, van design tot smaken bespreken we vooraf uitvoerig. Een proeverij bestaat tot de mogelijkheden waarin u samen een 5-tal smaak combinaties kunt proeven. Ik vind het een eer om op deze manier deel uit te kunnen maken van uw grote dag!

 

Naked Cake eindhoven, cupcakes eindhoven, bruidstaart eindhoven, rustieke taart en cupcakes, taart met vers fruit, cupcakes met vers fruit
Naked bruidstaart met bijpassende cupcakes

 

 

 

 

 

Wat een prachtige foto's heb ik toegestuurd gekregen van dit bruidspaar. Ze wilden graag een "Naked Cake" met bijpassende cupcakes. De topper hebben ze zelf geregeld. Alles staat op boomstammen, en hoe gaaf is die topper dan daarbij. Wat zagen ze er prachtig uit. 

 

Bruidstaarten Eindhoven Helmond. Bij Taart en Dolci in Eindhoven gaat alles om persoonlijke smaak. Zeker wanneer het gaat om je bruidstaart wil je alles tot in de puntjes hebben geregeld. Een proeverij is daarom vrijwel noodzakelijk. Bij Taart en Dolci in Eindhoven nemen we de tijd om tot een uiteindelijk ontwerp te komen. Maar ook de smaken worden uitvoerig besproken en geproeft.

*Taarten Eindhoven, Verjaardagstaarten Eindhoven, Kindertaarten Eindhoven, Bruidstaarten Eindhoven, Cupcakes Eindhoven