Wie ik ben!

Mijn naam is Agnese, ik woon in Eindhoven en ik heb 3 kinderen. Een dochter en twee zonen! Voor de verjaardagen van de kinderen was ik vaak op zoek naar een leuke en originele taart. Eerst bestelde ik ze bij de bakker, maar al snel ben ik zelf gaan bakken en decoreren. Erg leuk en elke keer weer anders. Vervolgens heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd en ben ik gaan bakken en decoreren als hobby voor familie en vrienden. Dat groeide uit naar vrienden van vrienden waardoor ik de stap heb gezet om van mijn hobby, mijn werk te maken. En dat was alweer op 1 oktober 2014! 

 

 

 

 

Als je werk je hobby is, voelt het nooit alsof je werkt

 

 

Waar ik werk!

 

 

 

Achter ons huis hebben we een prachtige en ruime werkplek neergezet, helemaal speciaal voor mijn werk met de taarten. Een ruimte van 5.5 bij 3.75 waar ik naar hartenlust, en met het oog op de hygiëne, alle bestellingen met liefde en passie maak.  

*Taarten Eindhoven, Verjaardagstaarten Eindhoven, Kindertaarten Eindhoven, Bruidstaarten Eindhoven, Cupcakes Eindhoven