Smaken en Formaten

De mogelijkheden voor vullingen zijn eindeloos. Staat je favoriet er niet tussen? Laat het ons weten! Taarten worden gevuld met 3 lagen vulling. 

  

Smaken 

Taarten zijn niet alleen heerlijk, maar vaak ook pronkstukken die op tafel staan wanneer de visite binnen komt. Bij het kiezen van een vulling voor je taart, hou er dan rekening mee dat niet alle vullingen daar geschikt voor zijn. Wil je de taart op tafel laten staan en er niet over te hoeven denken dat dat taart in de koelkast terug moet? Kies dan voor een botercreme of een meringue botercreme in combinatie met bijvoorbeeld een vlaaivulling.   

 

Botercreme of meringue botercreme met:

Nutella,  Bastogne koekjes, Oreo koekjes, Stroopwafels, Bokkepootjes, Kletsmajoors, Italiaanse Bitterkoekjes (Amarettini), Lemon curd, Caramel, Vanille, Pure-, witte of melk chocolade of Naturel.

 

Vlaaivulling: Kers, Aardbeien, Bosvruchten 

Banketbakkersroom

Chocolade ganache (Puur, melk of wit)

 

Hou je meer van luchtige en frisse vullingen? Een vulling op basis van slagroom is heerlijk luchtig maar dient binnen een half uur na aansnijden weer terug gezet te worden in de koelkast. 

 

Slagroom met: 

Nutella, Bastogne koekjes, Oreo koekjes, stroopwafels, Bokkepootjes, kletsmajoors,Italiaanse Bitterkoekjes (Amarettini) , Lemon curd, Vanille, Pure-, witte of melk chocolade, Bonbon bloc, toblerone, mascarpone of naturel

 

Vruchten bavarois (aardbeien, framboos, bosvruchten, banaan, mango, passievruchten of tropische vruchten) Banketbakkersroom met slagroom

Chocolade mousse (Puur, melk of wit)

 

 

 

        

     

 

    

 

 

 

 

 

 

 

*Taarten Eindhoven, Verjaardagstaarten Eindhoven, Kindertaarten Eindhoven, Bruidstaarten Eindhoven, Cupcakes Eindhoven